Szállítás

 már 590 Ft-tól

 15 000 Ft felett ingyenes

 akár 2 napos szállítás

 további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 kiválló minőségű alapanyagok

 15 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Miért egyre divatosabb a vicces feliratos pólók rendelése internetről?


2019. január 13.

Már Madonna vagy a Rolling Stones óta tudjuk, hogy a feliratos póló laza és jól hordva cool. Napjainkban egyre népszerűbbek az egyéniséget kifejező pólók, ahol a viselője egy pólón keresztül tudathatja, a külvilággal a gondolatait vagy csak fricskázhatja a környezetét egy vicces beszólással. A 2019-es tavaszi és nyári szezon slágerei lesznek ezek a feliratos pólók. Nyugat-Európa és az USA nagyvárosaiban egyre elterjedtebb viselet a vicces feliratos póló. Egyre elfogadottabb és már elegánsabb ruhadarabokat is feliratoznak. Vicces híres emberes pólók pedig egy közös fotóhoz nem ritkán kapóra is tudnak jönni:)

bill murray egyedi polo

Bill Murray közös fotóhoz segítette ez a póló a gazdáját

sharone stone egyedi polo

Sharone Stone póló

egyedi polo steve jobs

Steve Jobs póló

csak modellekkel randizom polo

Laza kisfiú "Csak modellekkel randizom pólóban"

Hova vegyél fel feliratos pólót?

A feliratos pólók a felirattól függően rendkívül sokféle helyre felvehetőek, de inkább a laza és kötetlen helyszínek a megfelelőek viselésükre. Helyek, amik kifejezetten ideálisak feliratos pólók viseléséhez: laza tavaszi nap a városban, tengerpart, strand, fesztivál, buli, edzőterem, míg a kevésbé provokatívak akár iskolába vagy munkahelyre is viselhetőek.

Milyen feliratú pólókat kerülj el?

  • Idegen nyelvű feliratokat nem javaslunk viselésre, amiknek nem tudod mi a jelentése.
  • Sokak szerint a feliratok angolul menők, de magyarul nevetségesek. Mi ezt nem osztjuk, magyarul se szégyeljünk egy feliratot magunkra tenni ha viccesnek tartjuk vagy egyet értünk vele. Szép nyelvünk van ne pironkodjunk miatta.
  • Sablonos életbölcsességek. Ezektől inkább okoskodónak tűnnünk, mintsem viccesnek vagy egyedinek. Coelho vagy Oravecz Nóra idézetet például semmi pénzért nem vennénk fel.
  • Az exet gyalázó feliratok is gyerekesek, inkább pozitív és nem túl egós pólót válasszunk, az pozitívabb benyomást kelt és a viselőjéről sem negatív információt hordoz.

ne vedd fel ezt a polot

Ezt a pólót egy medencés buliba nem javasoljuk

Feliratos póló ajándékba?

Igen! Jó ötlet lehet és egy jól eltalált pólónak az ajándékozott fél is örül. De ehhez fontos, hogy ismerjük a célszemélyt és tényleg az ő személyiségének és ízlésének megfelelő pólót ajándékozzuk. Egy kevésbé ismert embernek megosztó pólót ajándékozni akár rosszul is elsülhet, így javasoljuk ajándékba konszolidáltabb pólókat ajándékozzunk azoknak, akiket kevésbé ismerünk. Példul kerüljük a politikai pólókat, vagy éppen egy sport iránt abszolút nem fogékony embernek ne vegyünk fitnesz feliratos pólót.

Mik a népszerű feliratos pólótípusok?

Számos típusa van a feliratos pólóknak, legénybúcsúba és lánybúcsúba például alap a feliratos póló, mint ahogy a jópofa buli tematikájú pólók is vannak. Ezek mellett népszerűek a feliratos pólók a fitnesz, gaming, szülinap témában, devannak kifejezetten női, anya, feleség, férfi, apa és férj specifikus pólók is. Megosztó kategória a politikai, ezeket óvatosan viseljük és csak a megfelelő helyen, mert ez sokakban ellenérzést válthat ki. A cicás pólóknak és életérzést kifejező pólóknak is egyre nagyobb a népszerűsége. Grumpy Cat pólók például az elmúlt 2-3 évben kiemelkedő sikert értek el. A filmes idézetes pólók is népszerűek, ezek akár egy társalgás alapját vagy első témáját is megadhatják azon túl, hogy nem kicsit vagány idézeteket tudunk találni.

Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel szabadon felhasználható és másolható!

Hagyjon egy hozzászólást