Szállítás

 már 590 Ft-tól

 15 000 Ft felett ingyenes

 akár 2 napos szállítás

 további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 kiválló minőségű alapanyagok

 15 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Premiumpolo.hu webshop leggyakrabban ismételt kérdések

Feliratos pólók

2019. január 17.

Milyen webshop a premiumpolo.hu?

A premiumpolo.hu webshop egy egyedi feliratos és egyedi mintás póló webshop, ahol a meglévő mintakészletből lehet választani de akár saját mintát is lehet hozni, amit legyártunk.

Milyen póló alapanyagra nyomjuk a mintáinkat és milyen technológiával?

Csakis kifogástalan minőségű, 100%-os pamut pólókat használunk illetve digitális nyomással dolgozunk, aminek a tartóssága években mérhető, nem fog 2-3 mosás után lejönni.

Van-e lehetőség saját minta pólóra nyomására?

Igen. Hozott mintát is tudunk nyomtatni hasonlóan a mérettől függően 3490 Ft-tól az alap pólóra, 3 990 Ft-tól a V-nyakú pólóra és 4 990 Ft-tól a hosszúújjú pólóra. A leadott minták formátuma optimálisan .ai, .eps, .pdf kiterjesztésű legyen de jó felbontás esetén akár .jpg és .png formátumokkal is tudunk dolgozni.

Mennyi idő alatt készül el a rendelésem?

Megrendelése 3 munkanapon belül megérkezik. A gyártási folyamat 1-2 nap, míg a postázás is szintén 1-2 nap. A posta az esetek 90%-ában 1 munkanapon belül kiviszi a délután 14:00-ig feladott pólókat, míg a gyártás is 24-36 órás átfutással megy, így a 3 napos szállítás az esetek 99%-ában garantálható.

Van lehetőség a pólók személyes átvételére is?

Természetesen. A 1047 Budapest Váci út 19. irodaházban, a 312-es szobában található irodánkban van személyes átvételi lehetőség. Kérjük az átvétel előtt telefonon érdeklődjön a 06304516801 telefonszámon vagy e-mailen az info@kapszulacenter.hu elérhetőségen a megrendelés és gyártás státuszát illetően.

Milyen árakon tudok egyedi mintás pólót vásárolni?

Az alap feliratos férfi és női, mintás pólóink 3 490 Ft áron elérhetőek, míg a designer pólók 4 490 Ft.ért. A V-nyakú pólók +500 Ft felárért kaphatóak, vagyis a feliratos, V-nyakú pólók 3 990 Ft, míg a designer V-nyakú pólók 4 490 Ft-ért vásárolhatóak meg. A hosszú újjú pólók felára 1 500 Ft, vagyis a feliratos hosszú újjú pólók 4 990 Ft, míg a designer hosszú újjú pólók 5 990 Ft árúak.

u nyaku polo

Sima férfi feliratos póló minta 3 490 Ft

v nyaku polo

Sima unisex v-nyakú póló minta 3 990 Ft

noi polo

Sima női póló minta - 3 490 Ft

hosszu ujju polo

Feliratos hosszú újjú unisex póló - 4 990 Ft

 

Nagy mennyiség rendelése esetén van-e lehetőség egyedi kedvezményekre?

Természetesen. 15eFt értékű rendelés felett ingyen szállítunk, 50eFt feletti rendelés esetén kérhetőek egyedi kedvezmények. Rugalmasak vagyunk árban ha látjuk, hogy nagyobb mennyiségről van szó.

Van lehetőségem a rendelésem visszamondani vagy módosítani?

Igen. Míg a póló nem ment gyártásba és nyomdába addig szabadon lemondható és a megrendelés jellemzői módosíthatóak.

Kiknek ajánlott az egyedi mintás póló?

Cégeknek egyenpólónak, magánszemélyeknek ajándékba, legénybúcsúra vagy egyszerűen csak laza és feltűnő viseletnek. Akár egy nagymama is szívesen vesz egy jópofa feliratos pólót.

Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel szabadon felhasználható és másolható!

Hagyjon egy hozzászólást